Υπηρεσίες κλειδαρά

Παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε φιλικές τιμές!

Άμεση Κλειδοτεχνική - Χαλάνδρι

Απευθυνθείτε στην Άμεση Κλειδοτεχνική Χαλανδρίου για υπηρεσίες κλειθροποιίας υψηλών προδιαγραφών. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Είμαστε μέλος του Σωματείο Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών Ελλάδος (Σ.Α.Ε.Κ.) και αναγνωρισμένοι συνεργάτες των Εργοστασίων Cisa, Mottura και Mul-T-Lock Italy & Israel. Είμαστε εξουσιοδοτημένο κατάστημα Omega Point, Mul-T-Lock Center, καθώς και των Αυστριακών Εργοστασίων EVVA και WINKHAUS. Επίσης διαθέτουμε εξουσιοδοτημένο Service αντιπροσωπείας Χρηματοκιβωτίων Burg-Wacher και Domus. Οι άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα είναι κοντά σας για ότι χρειαστείτε!

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

– Service Θωρακισμένων Πορτών
– Service Χρηματοκιβωτίων
– Service Ρολλού
– Τοποθέτηση Γραμματοκιβωτίων
– Αντιγραφή κλειδιών

Διαθέτουμε κλειδιά όλων των ειδών, απλά και αποτυπώσεως ακόμα και τα πιο δυσεύρετα.Στην άμεση κλειδοτεχνική θα βρείτε ποικιλία κλειδιών αυτοκινήτου, με immoblilizer αλλά και χωρίς. Η αντιγραφή των κλειδιών με immobilizer κυμαίνεται από 30,00 έως 60,00 €.Με το μηχάνημα RW4-P BOX, που διαθέτουμε μπορούμε και αντιγράφουμε τα κλειδιά των περισσοτέρων μαρκών αυτοκινήτων. H αντιγραφή των απλών κλειδιών αυτοκινήτου ανέρχεται στην τιμή των 5 €. Αντιγραφή σε όλα τα κλειδιά χρηματοκιβωτίων. Οι τιμές ποικίλουν από 5,00 € έως 30,00 € ανάλογα με τον τύπο του χρηματοκιβωτίου.

Οι υπηρεσίες μας

Service Θωρακισμένων Πορτών

Αλλαγή κλειδαριάς όλων των τύπων.
Μετατροπή κλειδαριάς παλιάς τεχνολογίας σε νέα (σε μικρό μη αντιγράψιμο κλειδί)
Αλλαγή συνδυασμού
Ρύθμιση πόρτας

Service Χρηματοκιβωτίων

‘Ανοιγμα όλων των τύπων
Αλλαγή συνδυασμού – κλειδαριάς
Επισκευή συνδυασμού – κλειδαριας

Service Ρολλού

Μετατροπή χειροκίνητου σε ηλεκτρικό
Αλλαγή κορδέλας
Αλλαγή ρολλού

Δείτε επίσης το ανανεωμένο e-shop για κάθε λύση σε υπηρεσίες κλειδαρά: www.key-safe.gr