ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ MUL-T-LOCK ΜΕ DEFENDER

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ MUL-T-LOCK ΜΕ DEFENDER

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΜΕ DEFENDER (ΑΦΑΛΟΥ) ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΔΙ (ΤΥΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ) ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ).

Το ανωτέρω σετ περιλαμβάνει:

Κλειδαριά Mul-T-Lock Los
Μηχανισμός υψηλής ακρίβειας με γρανάζια που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος.
Νέας τεχνολογίας ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΠΕΛΤΗΣ, ο οποίος ενεργοποιείται και μπλοκάρει την κλειδαριά απλά και μόνο στην προσπάθεια αφαίρεσης του Defender, πριν ακόμα φτάσουμε στον κύλινδρο, όπου πολλές φορές είναι ήδη αργά.

 

Αντικαθιστά τους πιο γνωστούς τύπους κλειδαριών ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες (Atra, Cisa, Potent, Mottura, Tesio, κ.τ.λ.)

Η κλειδαριά κυλίνδρου Mul-T-Lock με καταπέλτη είναι πατενταρισμένη και η ποιότητά της εγγυημένη από τον Mul-T-Lock Italy, ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής κλειδαριών ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες στην Ευρώπη.

 

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Mul-T-Lock 7×7

Διαθέτουν μια σειρά από 7 μπίλιες.
Ο κύλινδρος 7X7 έχει anti-drill προστασία (ειδική ατσάλινη μπίλια κατά του τρυπήματος).
Παραδίδεται με 5 κλειδιά και κάρτα ιδιοκτησίας.
Defender Dicec

 

Defender για κλειδαριές θωρακισμένης πόρτας που λειτουργεί με κύλινδρο.

Διαθέτει σώμα και ρότορα από επισκληρωμένο ατσάλι.
Διατίθεται σε τρία χρώματα (nickel, χρυσό και μπρονζέ) ανάλογα με τα διακοσμητικά της πόρτας σας.
Για να δείτε το προϊόν πατήστε εδώ.

Add comment


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.