ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ DEFENDER

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι μία καλή πόρτα ασφαλείας  (θωρακισμένες) και μία  κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου, είναι το μόνο που χρειαζόμασταν για να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τους διαρρήκτες. Αυτό όμως δεν ισχύει πια. Βλέπουμε πως οι κλέφτες πλέον καταφέρνουν να μπουν ακόμη και σε σπίτια που είναι εξοπλισμένα με τέτοιου είδους κλειδαριες. Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει; Σύμφωνα με την Αστυνομία αλλά και άλλους ειδικούς στην ασφάλεια, οι κλέφτες πλέον έχουν «κλειδιά» γι’ αυτές τις πόρτες.

Σε πρόσφατες συλλήψεις διαρρηκτών, οι Αστυνομικοί στις έρευνες έβρισκαν συνέχεια το ίδιο πράγμα: «παλιάς» τεχνολογίας κλειδαριές με μεγάλο κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου. Οι κλειδαριές όμως είχαν «λυθεί» από τους κλέφτες, προκειμένου να τις μελετήσουν. Δεν τους πήρε και πολύ για να καταλάβουν τι έκαναν οι κλέφτες. Αγόραζαν τις πιο «δύσκολες» κλειδαριές και τις έκαναν φύλλο και φτερό. Με το «λύσιμο» και τη μελέτη της κλειδαριάς, οι κλέφτες καταλάβαιναν πως δούλευαν.

Το πιο χρήσιμο πράγμα όμως στη συσκευασία της κλειδαριάς, δεν ήταν μόνο οι ίδιες οι κλειδαριές, αλλά και τα κλειδιά. Με τα κλειδιά αυτά, οι κλέφτες μπορούσαν ν’ ανοίξουν σχεδόν όλες τις κλειδαριές της ίδιας μάρκας. Όταν ο κλέφτης ερχόταν αντιμέτωπος με μία τέτοια κλειδαριά, αρκούσε να καλύψει το κλειδί που αγόρασε με τη κλειδαριά που μελέτησε με κερί ή κάποιο άλλο εύπλαστο υλικό και να το βάλει στη «κλειδαριά – στόχο». Στη συνέχεια, με μία λίμα ή ένα αθόρυβο κατσαβίδι, μπορούσε να «διορθώσει» το κλειδί του και να το κάνει σχεδόν ίδιο με αυτό της κλειδαριάς του σπιτιού που είχε βάλει στο μάτι, ανοίγοντας την έτσι χωρίς να κάνει καθόλου θόρυβο.

Νομίζοντας ότι οι κλειδαριές τους ήταν από μόνες τους αρκετές για την ασφάλεια τους, οι ιδιοκτήτες τους δεν θεωρούσαν απαραίτητη τη διαδικασία αλλαγής της κλειδαριάς τους, ώστε να αναβαθμιστεί, με αποτέλεσμα να είναι στην ουσία ανοχύρωτοι απέναντι στους έστω κι ελάχιστα ικανούς κι έμπειρους κλέφτες. Πολλές φορές μάλιστα οι ιδιοκτήτες πιάστηκαν στον ύπνο κυριολεκτικά, μιας που ακούγοντας την πόρτα τους ν’ ανοίγει τη νύχτα, θεώρησαν ότι επρόκειτο για κάποιο μέλος της οικογένειας που επέστρεφε από μία βόλτα ή νυχτερινή έξοδο.

ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ DEFENDER ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Ακόμη προτιμήστε έναν κύλινδρο – Αφαλό Μη Αντιγράψιμο ώστε τα αντίγραφα των κλειδιών σας να πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ με την κάρτα ιδιοκτησίας. Φυλάξτε την κάρτα σας ασφαλές μέρος και εξασφαλίστε μη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για σας και το σπίτι σας.

Επιλέξτε τις κλειδαριες και τους κυλίνδρους που σας ταιριάζουν:

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Add comment


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.